Varför skall man ha entrémattor?

Är du inköpsansvarig på ett företag som fått reklam för entrémattor? När man är ansvarig för inköp kan man få mycket reklam om både det ena och det andra och det kan vara svårt att gallra bland det som faktiskt kan vara bra att ha och det som helt enkelt är onödigt. Nedan listar vi några fördelar med entrémattor.

Du måste inte köpa entrémattor

Man måste faktiskt inte köpa utan det går bra att hyra. På vissa sätt kan det till och med vara en fördel att hyra mattor iställer för att köpa dem. Vissa företag erbjuder nämligen avtal där det ingår tvätt och eventuellt även en ny matta ifall den föregående på något sätt skulle gå sönder. Att ha en entrématta som är smutsig och trasig är ingen bra reklam så om du har möjlighet att få rengöring och lagning på köpet så är det minst sagt en bra affär.

Renare inomhusmiljö

Entrémattor suger upp mycket grus, sand och damm så att det inte når lokalerna inomhus. Det gör att lokalerna blir mindre smutsiga. Har du exempelvis en butikslokal som ligger på en gågata är du antagligen smärtsamt medveten om hur mycket lera och grus som kan komma in från gatan under en dag. En bra entrématta kan hjälpa er mota bort en del av den smutsen.

Är din verksamhet speciellt besvärad av just smuts så kan det vara bra med en skrap matta eller en ringgummimatta. De är både effektiva och lättrengjorda.

Öka synligheten

Entrémattor går att få i olika former och färger och med ditt företags logga på. Mattor med loggor på är perfekt att ta med på företagsevent, mässor och liknande. Inne i era lokaler kan ni inreda med mattor för att skapa rum i rummet eller för att styra kundflöden åt ett eller annat håll.

Köp eller hyr entrémattor i Stockholm!

2 Dec 2022