Våga satsa på digital bokföring

Digital bokföring i Stockholm är snarare regel än undantag. De som har jobbat enligt gamla rutiner kan känna osäkerhet med att jobba digitalt och lagra i molnet, men det är idel fördelar.

Vissa företagare vill inte ens lämna ifrån sig bokföringen till någon annan, för de vill vara lite hemliga med sina kunder, leverantörer och affärer. Men alla som jobbar på en bokföringsbyrå iakttar största sekretess om alla sina kunder, och när det gäller digital bokföring så är det inte vem som helst som kan komma in i ett sådant program. Det är både säkert, smidigt och effektivt att satsa på digital bokföring i Stockholm.

Du har alltid full koll

Om någon annan gör din bokföring, momsdeklarationer, löner, skatter och allt annat som hör till räkenskaperna, kan du ändå alltid själv gå in och hålla koll på dina finanser. Känner du inte alls för att logga in i programmet, kan redovisningsbyrån mejla listor och information. Digitalt är det som gäller, till allra största delen. Någon enstaka kund kanske vill ha utskrifter av rapporter på papper, och då går det förstås att ordna.

Numera är det lagligt att lagra information digitalt, och det innebär att många pärmar och mycket extra arbete försvinner. När leverantörsfakturor skannas in läser maskinen av dem, så alla processer är mycket förenklade. Konteringar kan komma upp som förslag i programmet, så rutinerna underlättas. När du har provat på detta vill du inte byta tillbaka till de gamla och tidsödande procedurerna, för du har faktiskt full koll ändå.

1 Nov 2021