Stockholms finaste lokal för företagsevent och middag

Behöver du en lokal för ditt företags event? Vill man imponera på sina medarbetare kan man hyra den finaste lokalen som finns i Stockholm, vilket vi anser är Operahusets Operaterassen. Därifrån har man vy över hela slottet, Riksdagshuset och Stockholms ström. Det finns många vackra och historiska byggnader i Stockolm, men få av dem kan mäta sig med Dramatiska teatern och Operahuset. Båda byggda under renässansens tidevarv i Sverige, närmare bestämt under den tiden som Gustav III var kung. Under hans tid hädner det många saker inom kulturen då han var en kulutrens man och som ville bevara och göra Sverige till en bland kulturens eliter.

Som företagare kanske man behöver hyra en lokal

Är det så att man driver ett företag kan det vara så att man behöver bjuda på ett föreatgs event, en konferens eller någon fest av något slag. Det uppstår då och då behov av att arrangera sådana tillställningar. framför allt om man har en hel del viktiga kunder till det egna företaget, kan man behöva "smörja" kunderna med jämna mellanrum. Då kan det vara viktigt att bjuda dem på god middag med ädla drycker. Efter middagen kanske man vill presentera företagets produkter, efteråt bjuda till dans eller underhållning. D kan man få hjälp med den tekniska biten, till exempel med mickar, film- eller bildvisning och kanske man vill anlita någon komiker, stå-upp-komiker eller någon annan som underhåller gästerna.

Ibland måste man visa sina ekonomiska muskler

Är det en hel helg som man vill bjuda kan man alltid bjuda på olika nöjen i Stockholm. Här är utbudet av nöjer närmast oändligt. Den  som vill ta med sina gäster och slå på stort, kan hyra något hotell i skärgården och ha sina gäster att sova över där. Då drar man ifrån kostnaderna som utgifter i företaget. Ibland kan det vara nödvändigt att visa att företaget ahr ekonomiska muskler och att man är generös för att de i sin tur ska öppna plånboken. Då är det viktigt att känna till vad det är man kan göra och beställa i Stockholm.

Vill man hellre bjuda gästerna så att de kommer ut i Stockholms stora skärgård kan man även boka en båt; MS Molly, och då bjuda på middag ute till havs. Sedan lägga till vid en brygga och dricka kaffe, dansa tillsammans med myggorna eller bara fiska, eller bada bastu. Allt sådant kan arrangörerna som hyr ut Operaterassen ta hand om.

21 Sep 2018