Rusta och Matcha i Göteborg ger karriärutveckling

För den som vill utvecklas i arbetslivet erbjuder Rusta och Matcha i Göteborg ett individuellt anpassat stöd och kvalificerad matchning med rätt arbetsgivare.

Genom tjänsten Rusta och Matcha i Göteborg får arbetssökande möjlighet att skräddarsy sin jobbsökningsprocess. Med hjälp av professionella jobbcoacher kartläggs styrkor, intressen och ambitioner, och därigenom skapas en stabil grund för framtiden. Fokus ligger på individens egna kompetenser, vilket ger varje person en chans att skapa en hållbar och givande karriär.

Rusta och Matcha i Göteborg har ett brett kontaktnät och expertis inom olika branscher och ger deltagare tillgång till en mängd möjligheter. Detta kan gälla praktik, utbildning eller direkt anställning. Genom personlig coachning och verktyg som förbättrar CV och ansökningar rustas deltagarna inför arbetsmarknadens krav. Det finns stöd för varje steg, från att identifiera mål till att förbereda sig för intervjuer.

Stöd genom Rusta och Matcha Göteborg

ROM i Göteborg erbjuder ett skräddarsytt stödprogram som inte bara hjälper arbetssökande att hitta ett jobb, utan också rätt jobb. Varje deltagare möter erfarna coacher som arbetar nära Arbetsförmedlingen så att varje person får det stöd som behövs. Insatserna anpassas för att skapa en meningsfull och långsiktig lösning.

Förutom personlig rådgivning inkluderar tjänsten Rusta och Matcha i Göteborg även konkret hjälp. Det kan handla om att skapa och finslipa CV, skriva effektiva personliga brev eller att förbereda för arbetsintervjuer på ett framgångsrikt sätt. Dessutom erbjuds tillgång till certifieringar som ökar chanserna att konkurrera på arbetsmarknaden. ROM i Göteborg finns där, redo att hjälpa varje enskild individ till ett framgångsrikt yrkesliv.

5 Jul 2024