Rusta och matcha för dig som befinner dig i Uppsala

Rusta och matcha funkar alldeles utmärkt i Uppsala. Du kan komma i kontakt med dem via arbetsförmedlingen. Tillsammans kan ni hitta ett jobb som passar dig.

Det är inte alltid det lättaste att söka arbete för egen maskin. Kanske har du varit arbetslös i flera år eller av annan anledning varit borta från arbetsmarknaden under en lång tid. Det kan också hända att du är ny i Sverige och behöver hjälp att komma ut i samhället på ena eller andra viset.

Oavsett vilken anledning som gjort att du står utanför jobb och utbildning kan du få professionell hjälp. Det innebär att du får tillgång till coachning och rådgivning av människor som bara arbetar med att hjälpa andra. Ofta har de dessutom kontakter med företag som gör det lättare att få jobb.

Rusta och matcha är betydelsefullt i Uppsala

Om du kommer i kontakt med rusta och matcha i Uppsala kan du lita på att de står beredda och vill ta sig an dig för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Du kanske får berätta lite om dina kvaliteter, din arbetslivserfarenhet, tidigare jobb och vad du har för drömmar när det gäller din framtid.

Om det är någon speciell inriktning du vill att ni ska ha när du söker jobb eller utbildning är det viktigt att du framhåller det. Då blir det lättare för alla som är inblandade i att hitta rätt ställe för dig. Våga tro på dig själv så kommer allt bara bli bättre.

12 Oct 2022