Ren butik vittnar om kvalitet

Har du någon gång varit inne i en smutsig affär? Kanske oftare på turistresan utomlands? Sanningen är att alltför många affärer har en smutsig miljö, även där man skulle kunna förvänta sig en ren butik. Alltför många klädaffärer har ett lager av damm på golvet. Ska man då prova nya kläder, till exempel ett par byxor som är för långa för ens egna ben, blir de smutsiga bara för att golvet är fullt av damm. Eller prydnadsbutiken, som man blåsa bort dammet på, när man vill syna en presentvara lite bättre. Hur fräscht är det?

Viktigt med rena ytor i affären

Ska man få förtroende för en butiks varor vill man ju att det först och främst är rent när man som kund går in och tittar. Ser man då att nya handdukar står på hyllan tillsammans med ett lager damm, eller tittar på skor och under koshyllan har det samlats sand och damm är det lätt hänt att man bara går därifrån för att inte återvända. De flesta affärer brukar inte ha råd med att kunderna bara går för att inte komma tillbaka. Då gäller det att skaffa sig städning så att man kan visa upp sina varor på ett snyggt sätt.

Anlita butiksstädning i Stockholm

Då är det viktigt att anlita rätt städfirma för att komma och städa i butiken. Känner man inte till någon på rak arm, bör man googla "butiksstädning Stockholm" för att få namnet på några städföretag som även kan tänka sig städa butiker. Inte alla gör det nämligen. Be en handfull av dem du hittar på Google att ge offert och referenser så att du kan jämföra dem med varandra. Läs mer om ett städbolag som man kan anlita för butiksstädning i Stockholm på: butiksstädningstockholm.com.

Viktiga kriter när du väljer

När du väljer städfirma för en butiksstädning, välj då helst en som är noggrann och som är mån att du som kund, blir nöjd. Några viktiga kriterier, är att inte bara gå efter blligast pris. Det är ju ändå din affär det handlar om, ju mer välskött den är, desto fler kunder får du, så var nogrann med vilka som kommer och städar den.

Här listar vi några kriterier vi tycker är viktiga:

  • Ansvarsförsäkring – en egen ansvarförsäkring visar på att städfirman är seriös och tar ansvar för det jobb som de gör. En seriös firma vet att en olycka hädner lätt och att en butiksägare inte ska behöva stå för kompensation ifall städfirman gör ett misstag.
  • Kollektivavtal – många företag utnyttjar sin personal, ibland till bristningsgränsen, vilker ä fullkomligt ologiskt; en städfirmas främsta tillgång är deras personal, och en personal som har trygga anställningsvillkor, gör ett bra jobb.
  • Nöjd-kund-garanti – att ett företag är intresserad av att få en nöjd kund, tycker vi är viktigt, vilket visar på att de är måna om att göra ett bra jobb ifrån sig. Det är viktigt, anser vi.
27 Jul 2018