Nysatsning, nya lokaler, utökad verksamhet!

Verksamheten har tuffat på länge men nu har det börjat röra på sig och du har skaffat nya, mer centrala, lokaler. Du satsar helhjärtat på din dröm. Men hur gör du med flytten? Du behöver hjälp.

När man är i ett skede där allt händer väldigt fort vill man inte låta möjligheterna glida ur händerna på en. Din rörelse som du startade i ganska liten skala har vuxit, det händer saker. Din annonskampanj har lönat sig. Ditt Instagramkonto har fler följare än någonsin. Du säljer second hand för glatta livet. Du får fler och fler intresserade kunder varje dag. Mycket ska skickas åt olika håll, du måste utöka öppettiderna för att möta kundernas efterfrågan. Du inser att det är dags att befinna dig i händelsernas centrum, i en lokal som ligger utmed ett välbesökt stråk.

Flytten närmar sig

Inflyttningsdatumet är snart här och du har din nuvarande butik full av möbler och inredning, porslin och glas. Allt ska flyttas till de nya lokalerna. Du har gjort en massa inlägg på ditt Instagram om att flytten är på gång. Fler och fler kunder väntar på att du snart ska öppna mitt i stan. Samtidigt går affärerna bra och du har fullt upp med att stå i butiken och hämta nya varor. Din assistent hjälper dig så gott hen kan, men det är stressigt. Ska ni klara en flytt själva också? Nej, varför det? Det finns företagsflytt i Stockholm, varför inte anlita en firma som är proffs på jobbet? Ni kan istället fokusera på att smida medan järnet är varmt, sälja, ha en eventuell utförsäljning inför flytten och fixa den nya lokalen inför öppnandet.

Värdefull hjälp som låter verksamheten rulla på

Det är med både glädje och ångest som tankarna på en flytt började forma sig. Glädjen över att verksamheten befinner sig i ett nytt skede. Ångesten över hur det hela rent praktiskt ska genomföras. Företagsflytt är en ovärderlig hjälp i en sån här situation. Den tjänsten möjliggör att du får fortsätta med det du är bäst på och du får hjälp med den praktiska biten som skulle ta alltför mycket av din tid och kraft. Istället kan du planera för öppnandet av nya butiken med välkomsterbjudanden och ny fräsch inredning. De dagar du skulle lagt på att flytta allt själv har du istället använt till att skaffa nya varor, göra reklam och förbereda för öppnandet. Det har verksamheten tjänat på! Läs mer om företagsflytt på denna sida: https://www.företagsflyttstockholm.com

7 Jun 2020