Konferensa mera i Dalarna

Ska du ordna med konferens i höst? Ett bra exempel på plats för konferens är att ta bilen en bit från Stockholm och ordna den i Dalarna. Tar man sig en bit utanför Dalarna, kan man få ner priset på hela konferensen, jämfört med att ha den i närheten av Stockholm. Dessutom kommer man närmare naturen i Dalarna. Passa på att njuta av naturen och närheten till naturen i sköna Dalarna. Där kan man få all den utrustning som man annars får, men med närheten till naturen.

Äta och dricka gott

Att kunna äta och dricka gott är en naturlig och förväntad del av att åka iväg på konferens. Ordnad man med en konferens i Dalarna, brukar hotellen vara noggranna med att kunna servera bästa tänkbara maten på lokala råvaror. Ofta brukar de bäst betalda och renommerade kockarna arbeta på konferensanläggningar, där de i lugn och ro får komponera och tillaga maten. Många hotell har även en rejäl vinsamling och kan erbjuda fina vinsorter. Vill man även fika, brukar man kunna få gott och välsmakande fikabröd till kaffet.

Bada bastu

Vill man umgås på ett mer lättsamt sätt, kan man alltid bada bastu. Det brukar även finnas möjlighet att bada  i badtunna, vilket brukar underlätta ett mer lättsamt samtal, med personal som annars endast vistas i kontorsmiljö. Att lära känna varandra på annat sätt än det vardagliga på kontor, brukar minska konflikter och motsättningar mellan personalen. Lär de känna varandra brukar man kunna minska friktioner och missförstånd bland personalen.

Ha aktiviteter

Ett annat bra sätt att minska konflikter eller friktioner mellan personalen är att ha aktiviteter. Varför inte ordna med olika problemlösningar som visar hur beroende de är varandras olikheter och hur det är bra att de är olika och har olika förmågor som de tillsammans kan dra nytta av. Genom att de upptäcker varandras olikheter och likheter kan man underlätta för personalen att trivas bättre tillsammans.

De flesta hotell lever av konferenser

De flesta hotell lever av det som konferenserna inbringar. Genom att placera konferensen utanför Stockholm, Göteborg eller Malmö, ser man till att hotellen utanför storstadsområden också överlever och mår bra. De brukar dessutom kunna satsa så mycket mer när de väl får gäster, mot hotell som hela tiden har mer eller mindre fullbelagt. Oftast får man mer för pengarna om man placera konferensen utanför storstadsområdena. Är du intresserad av konferens i Dalarna? Läs då mer på: https://www.konferensdalarna.nu.

29 Sep 2019