Flyttstädning är en vanlig tjänst som utförs i Stockholm

Flyttstädning är inte det enda du behöver tänka på när du flyttar från Stockholm. Men det tål verkligen att tänkas på. Vill du städa själv eller leja bort det?

Det går självklart att städa själv om du ska flytta men är det verkligen värt besväret? Kommer du att tjäna så mycket pengar på att flyttstäda själv? Tack vare vissa avdrag kan du få upp till halva tjänsten betald av staten. Det kallas hushållsnära tjänster och syftar till att det ska bli lättare att anlita någon för dessa saker.

Det smidigaste är att de flesta bolag som utför en sådan tjänst också vet hur avdragen sköts och gör det direkt på fakturan till dig. Enkelt som en plätt. Du får all den hjälp du behöver med både städning och pappersarbete. Så mycket smidigare kan det knappast bli om du tänker efter lite grann.

Flyttstädning ger dig lite mer frihet i Stockholm

Ska du flytta så kanske du vill ha extra mycket tid med din familj eller dina kompisar i Stockholm innan du lämnar stan. Då är det inte läge att sitta på skurhinken och deppa över allt jobb som måste göras innan du lämnar över din lägenhet eller ditt hus till nästa hyresgäst.

Gör slag i saken och lej bort flyttstädningen samtidigt som du tar dig en sväng på stan med polarna, bjuder ut din släkt på en trevlig hejdå-middag och går några extra rundor i Kungsträdgården med din gamla mormor. Då kommer du att ha lämnat stan med många leenden efter dig. Hitta mer om mäklare, gå till denna sida: stockholmflyttstädning.nu

17 Feb 2023