Fler tandläkare i Solna ger bättre vård och priser

Stockholm är en stad under kraftig expansion; något som man kan se prov på både då det gäller ökning av befolkningen och gällande byggandet av nya bostäder, sjukhus, bättre vägar och allt annat som krävs för att alla nya människor ska få så bra förutsättningar som möjligt. Att staden Stockholm växer utåt kan man främst se till förorter som kanske tidigare var att anse som lite sämre idag blomstrar och ses som väldigt attraktiva – detta både söder och norr om staden.

En av de förorter där det händer allra mest är Solna och vi ska titta lite närmare på de fördelar som uppkommit av denna tillväxt. Ser man till Solna så har man där haft tre stycken stora projekt under senare år – projekt som samtliga gjort att Solna ökat sin attraktions- och dragningskraft.

Dels har vi här tillbyggnaden av Karolinska Sjukhuset, dels har vi byggnationen av Sveriges nya nationalarena i fotboll – Friends Arena – och dels så har vi det gigantiska projektet kallat The Mall Of Scandinavia – ett köpcentrum som är norra Europas största och som 2015 slog upp sina portar för nyfikna besökare. Tre stycken projekt som skapat nya jobb och som gjort att fler ser Solna som ett självklart val för att sätta ned sina bopålar i om man söker sig till- eller redan bor i Stockholm. Det som dessa projekt fört med sig är även andra tjänster och branscher som kunnat öka sin egen omsättning i och med fler besökare och att fler människor bosätter sig i just Solna; här kan vi nämna allt ifrån matbutiker till frisörer och tandläkare.

Gällande det sistnämnda – tandläkare – så är det ett väldigt klart och tydligt exempel på där kunderna fått det betydligt bättre i och med detta det i dagsläget finns fler sådana att välja bland i Solna. Gällande tandläkare så har nämligen sådana en fri prissättning och det innebär att man i Solna kan se något som i det närmaste påminner om ett priskrig mellan tandläkare i jakt på nya kunder.

Ytterst prisvärda tandläkare i Solna

Och – detta är viktigt; utan att det på något sätt går ut över vården. Nej, en tandläkare i Solna har inte tummat på sin kvalitet eller på vården – det är enbart priserna som sjunkit i takt med den ökade konkurrensen och här har man således som boende i Solna en klar fördel.

Som alla vet så brukar annars ett besök hos en tandläkare vara något som ofta kostar mycket pengar och som också är något som man – med tanke på sin egen hälsa – inte har råd att avstå ifrån. Ett nödvändigt ont, helt enkelt – och därför ska man se utvecklingen i Solna som något väldigt positivt.

En utveckling som säkerligen i framtiden även kommer att synas i andra områden runt om i den expansiva staden Stockholm gällande priset för exempelvis en tandläkare.

14 Jul 2017