Fasadvepor gör att man syns

En fasadvepa kan placeras på strategiska, välbesökta platser. Den gör att man enkelt kan föra ut sitt budskap till en stor mängd människor, dygnet runt, utan att det behöver kosta så mycket.

Egentligen behöver man bara veta vilket budskap det är man vill nå ut med så kan man få hjälp av företag som arbetar med utomhusreklam. De vet var de bästa platserna för en fasadvepa finns och de kan hjälpa till med att designa, tillverka och sätta upp den.

En fasadvepa kan vara stor som en hel fastighet eller bara vara som en banderoll mellan två byggnader. Den tillverkas av ett mjukt och följsamt material vilket gör den tålig för väder och vind och den kan monteras på runda, fyrkantiga, raka eller ojämna ytor.

Utomhusreklam når oväntade målgrupper och en fasadvepa gör det möjligt

Det är inte bara i stadsmiljöer som en fasadvepa syns bra. Anlitar man ett företag som arbetar med utomhusreklam så kan man få hjälp att hitta nya, oväntade platser och tillfällen att synas. Det tåliga materialet gör att en vepa kan flyttas och användas flera gånger på olika ställen eftersom den är lätt att transportera och hänga upp.

En tillfällig fasadrenovering eller byggarbetsplats kan med en välgjord fasadvepa vara en värdefull reklamplats eftersom den ger ett roligt och uppskattat inslag i vardagen. Anlitar man ett företag med erfarenhet och ett väletablerat kontaktnät får man mycket hjälp och stöd att hitta den rätta omgivningen. Utomhusreklam finns i många former och är effektiv eftersom den når så många.

8 Mar 2022