CCTV – det bästa sättet att skydda ditt hem i Stockholm

Med ett CCTV kamerasystem kan du som privatperson eller fastighetsägare i Stockholm sova lugnt, även när huset står ensamt och ni är flera hundra mil borta.

Ni kanske bor i ett radhus i förorten? Eller i en lägenhet med balkong på bottenvåningen? Du kanske bor i en två- eller trevåningsvilla med sambo och barn? Kanske med en egen gård och garage, en hund och katt på det, med en bil eller två? Sonen kanske har skaffat en motorcykel, dottern en moped, ni en båt?

Ni kanske är ute och reser ofta, till släktingar på Gotland eller sommarstugan i skärgården? Ni kanske åker utomlands på årliga semestrar, eller kör barnen till kollo medan ni återupplever era barndomsminnen i småstaden där ni växte upp? Skulle det då inte vara skönt att kunna övervaka ert hem direkt från mobilen?

Övervaka ert hem med CCTV i Stockholm

Oavsett var ni befinner er i världen kan ni bevaka er tomt, garage, förråd, dörrar och fönster direkt från er smartphone, surfplatta eller dator. Oavsett om det är en inbrottstjuv eller råtta som smyger sig runt ert hus kan ni larma polis eller pestkontroll när rörelsesensorn aktiveras.

Fler och fler privatpersoner använder sig av CCTV i Stockholm för att skydda sina hem. Det är inte längre en teknik som bara är tillgänglig för butiker och parkeringsgarage. Just precis alla kan använda det, så länge kamerabevakningen inte strider mot lagen – till exempel om den täcker någon annans tomt eller trottoar, eller någon annan plats där allmänheten har tillträde.

21 Jul 2022