Besiktningsman på uppdrag i Stockholm

Som besiktningsman i Stockholm kan man få åka på många olika uppdrag för olika slags kunder. Men alla uppdrag är mycket viktiga och intressanta att utföra.

Direkt på måndag morgon hade det kommit ett samtal från en familj i Stockholm som var i stort behov av en besiktningsman. De hade varit på visning av ett hus under helgen och blivit så pass förälskade att de där och då hade lagt ett bud och dessutom fått ett ja av säljaren.

Nu var goda råd dyra och man behövde få en besiktning av huset så snart som möjligt. Under dagen skulle avtal skrivas, där man också hade med vad som skulle hända ifall allvarliga fel skulle hittas. Så det var bara att köra på med besiktningen och förhoppningsvis därefter kunna slutföra affären snarast. Därför bokades ett besök redan samma vecka, på torsdagen.

Vikten av en besiktningsman i Stockholm

När man möttes i det omtalade huset i Stockholm så var det endast ägaren som var på plats. Som besiktningsman så ville man kunna söka sig igenom hela fastigheten i lugn och ro, och även kunna få hjälp av ägaren med svar på frågor samt öppning av eventuella krypluckor med mera.

Bara några timmar senare kom samtalet från de nyfikna och mycket förväntansfulla intresserade köparna. Som tur var så hade det gått bra och inget konstigt hade upptäckts under besiktningen. Man kunde lugnt gå vidare med köpet och ett dokument på besiktningen skulle anlända till köparen inom ett par dagar.

Du kan ta reda på mer om en besiktningsman på denna sida: https://besiktare.se/ 

22 Apr 2023