Anlita en målare i Stockholm för tapetsering

Din målare i Stockholm kommer att fixa tapetseringen på ett kick. Du behöver bara bestämma färg, mönster och vägg, och sedan överlåta resten åt målaren.

Har du någon gång provat att hänga tapeter själv? Det är inte lätt när man ska göra det för första gången. Det är inte så lätt med tapetsering ens andra eller tredje gången. Men du kan anlita en målare för tapetsering i Stockholm. Du slipper oroa dig för några snedskärningar, eller att rullen ska ta slut innan du är färdig.

Låt din målare oroa sig för jobbet. Det enda du behöver göra är att bestämma vilken typ av tapet du vill ha. Du kan fråga din målare om hur många tapetrullar du behöver köpa. Det går också att räkna ut med några enkla medel. Ta i beräkning hur hög din vägg är och läs sedan på tapetrullen hur många våder som kommer ut från den. Speciellt när det krävs mönsterpassning.

Målare och konstnär för tapetsering

Det är en konst att hänga tapeter. Ett verkligt hantverk. Så anlita en målare som kan göra jobbet på ett så professionellt sätt som möjligt. Det är speciellt viktigt om du är sugen på att använda gammal stil och papperstapeter. Det kan göra ditt rum till en verklig upplevelse.

Det är inte så vanligt med papperstapeter idag. Det vanligaste är easy-up tapeter. De är lätta att tvätta och håller länge. De ovanliga papperstapeterna ger dock ett väldigt mysigt och hemtrevligt hem. Det är dessutom väldigt unikt.

26 Feb 2023